Події

​​5️⃣2️⃣8️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти на…

​​5️⃣2️⃣8️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни: ситуація станом на ранок 5 серпня

Протягом минулої доби ворог завдав 1 ракетного та 50 авіаційних ударів, здійснив 86 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

⚔️ Протягом минулої доби відбулось 36 бойових зіткнень.

????‍???? Противник продовжує використовувати цивільні заклади освіти тимчасово окупованих територій України у власних цілях. Зокрема встановлено, що у населеному пункті Михайлівка Запорізької області, на території загальноосвітньої школи зафіксовано розміщення близько 100 російських військовослужбовців.

???? Авіація сил оборони за добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також, нашими захисниками було знищено 2 ударних БпЛА противника типу “Шахед-136”.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 9 артилерійських засобів на вогневих позиціях та 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога.

???????? Підтримуйте Збройні Сили України!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.08.23 ????

Back to top button