Події

​​4️⃣4️⃣1️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнном…

​​4️⃣4️⃣1️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню: ситуація станом на ранок 10 травня.

???? Протягом минулої доби противник завдав 23 ракетних та 43 авіаційних ударів, здійснив 97 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Для ракетних ударів ворог використав ракети різних типів, більшу їх частину було знищено нашими захисниками, та, нажаль, маємо і влучання. Зокрема, 5 ракет С-300 по містах Куп’янськ, Слов’янськ, Краматорськ і Костянтинівка.

⚔️ Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – здійснив 46 атак.

????‍???? У Енергодарі російські окупанти організували так звану “евакуацію” для членів сімей працівників Запорізької АЕС. При чому, співробітникам електростанції виїзд з міста заборонено.
Окупаційна так звана влада анонсувала евакуацію людей до Бердянська і Кирилівки на бази відпочинку та готелі. Однак, тих, хто погодився вивезли до Ростовської області та розмістили у наметових містечках.

???? Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, а також 2 ударів по зенітно-ракетних комплексах.

???? Минулої доби наші захисники збили 6 ворожих БпЛА різних типів, 3 із них – типу “Шахед”.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, 4 райони зосередження живої сили, 2 артилерійських підрозділи на вогневій позиції та станцію радіоелектронної боротьби противника.

Підтримуйте ЗСУ!
???? Наближаємо перемогу разом!
???????? Слава Україні!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 по 10.05.2023 ????

Back to top button