Події

​​5️⃣2️⃣0️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти на…

​​5️⃣2️⃣0️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни: ситуація станом на ранок 28 липня

Протягом минулої доби ворог завдав 3 ракетних та 29 авіаційних ударів, здійснив понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, руйнувань і пошкоджень зазнала портова інфраструктура на півдні України та житлові будинки.

⚔️ Протягом минулої доби відбулось понад 30 бойових зіткнень.

???? Авіація сил оборони за добу завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, 1 – по зенітно-ракетних комплексах та 1 – по пункту управління ворога. Протягом минулої доби нашими захисниками було знищено 8 ударних БпЛА противника типу “Шахед-136” та 5 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 1 пункт управління, 1 район зосередження особового складу, 5 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 1 склад пально-мастильних матеріалів та 1 станцію радіоелектронної боротьби противника.

???????? Підтримуйте Збройні Сили України!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 28.07.23 ????

Back to top button