Події

30 серпня – 6 вересня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини Розпочато досудове розсл…

30 серпня – 6 вересня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
???? Розпочато досудове розслідування за фактом розстрілу окупантами трьох українських військовополонених на Торецькому напрямку, можливого розстрілу у Покровському районі та ще одного факту порушення законів і звичаїв війни.

#Колаборанти
⚖️ 15 років за ґратами проведе 53-річний мешканець Запоріжжя. Доведено, що на замовлення російського куратора він збирав інформацію про військових, критичну інфраструктуру та коригував обстріли.
???? Колишнього народного депутата від «Партії регіонів» разом з трьома спільниками викрили на створенні агентурної мережі, що готувала диверсії та збирала розвіддані для фсб рф.

#СтопКорупція
???? Експосадовцю Міноборони, підозрюваному в закупівлі неякісних бронежилетів, повідомлено нову підозру: у нанесенні 1,1 млрд грн збитків на закупівлях пального.
???? Начальника відділу Міноборони і двох спільників викрито на організації схеми вимагання хабарів за позачергове оформлення виплат по інвалідності.

#СправаТижня
???? Судитимуть народного депутата від «ОПЗЖ» та його колишнього помічника, обвинувачених у державній зраді, фінансуванні агресора та публічному поширенні проросійських наративів.

#ПодіяТижня
???? Генеральний прокурор Андрій Костін про відмову виконати ордер МКС: путін принизив Монголію, цинічно використавши її як розмінну монету у своїй геополітичній грі.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve + 14 =

Back to top button