Події

​​3️⃣9️⃣7️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнном…

​​3️⃣9️⃣7️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню: ситуація станом на ранок 27 березня.

???? Протягом минулої доби противник завдав 2 ракетних та 23 авіаційних удари, здійснив 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів.

⚔️ Окупанти зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – наші воїни відбили понад 60 атак противника????️

???? На Куп’янському та Лиманському напрямках окупант вів безуспішні наступальні дії неподалік Синьківки, Білогорівки та Веселого.

???? На Бахмутському напрямку ворог продовжує штурмові дії міста Бахмут, яке утримують наші захисники, а також в районах Богданівки та Іванівського Донецької області.

???? На Авдіївському та Мар’їнському напрямках ворог вів безуспішні наступальні дії в напрямку населених пунктів Новобахмутівка, Новокалинове, Авдіївка, Сєверне, Первомайське, Невельське, Красногорівка та Мар’їнка.

???? Наша авіація минулої доби завдала трьох ударів по районах зосередження окупантів.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, чотири райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки росіян, станцію радіоелектронної боротьби та склад боєприпасів.

Підтримуйте ЗСУ!
???? Наближаємо перемогу разом!
???????? Слава Україні!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 по 27.03.2023 ????

Back to top button