Події

29 березня – 5 квітня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини ⚖️ До 15 років позбавлення во…

29 березня – 5 квітня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
⚖️ До 15 років позбавлення волі засудили військового рф. Під час окупації Ізюму він застрелив жінку лише за те, що вона говорила українською мовою.
???? Двом псевдопосадовцям окупаційної «влади» повідомлено підозру в організації незаконного вивезення 15 дітей з Миколаївщини до росії.

#Колаборанти
⚖️ 15 років за ґратами проведе мешканець Кіровоградщини: за грошову винагороду інформував ворога про місця дислокації української армії та стратегічні об’єкти.
???? Повідомлено про підозру 26 експравоохоронцям. За даними слідства, під час окупації Херсонщини вони добровільно вступили у «спецпідрозділ», незаконно утримували та катували місцевих патріотів.

#СтопКорупція
???? На Одещині викрили інспектора Держпродспоживслужби і двох спільників: вимагали з підприємця $22 500 за дозвіл експортувати кукурудзу до Китаю.
???? Двом депутатам Харківщини та колишній керівниці апарату Харківської ОВА повідомлено про підозру в організації переправлення за кордон 19 «волонтерів».

#ОрганізованаЗлочинність
???? У Дніпрі викрили злочинну організацію на чолі з «кримінальним авторитетом». За даними слідства, вони ошукали громадян на 28 млн грн на схемі з інвестиціями в агробізнес.
???? На Прикарпатті затримали учасників групи, що налагодили багатомільйонний наркотрафік.

#ВирокТижня
???? До довічного позбавлення волі засудили навідника ракетного удару по кафе «RIA PIZZA» в Краматорську в червні 2023 р. Внаслідок влучання «Іскандеру-М» загинуло 13 людей.

#ПодіяТижня
???? В Гаазі запрацював Реєстр збитків. Приймаються заявки на компенсацію за знищене або пошкоджене внаслідок російської агресії житло.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button