Події

28 червня – 5 липня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини Повідомлено про підозру ком…

28 червня – 5 липня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
???? Повідомлено про підозру командиру винищувального авіаполку зс рф, який наказав бомбити музей Г. Сковороди на Харківщині.
???? Очільнику Республіки Башкортостан та голові адміністрації Уфи повідомлено про підозру в фінансуванні агресії – придбанні техніки і амуніції для армії рф.

#Колаборанти
⚖️ До довічного позбавлення волі засудили черкащанку, яка поставляла фсб інформацію і точні координати військових об’єктів у Черкасах та області.
⚖️ 15 років ув’язнення – вирок правоохоронцю: «зливав» представнику фсб паролі для блокпостів на Дніпропетровщині.

#СтопКорупція
???? Головного сержанта однієї з військових частин Одещини викрили на отриманні $4 500 за переведення з лінії бойового зіткнення в тил.
???? Ексголові Печерської організації Червоного Хреста повідомлено про підозру в привласненні гуманітарної допомоги на майже 3,6 млн грн.

#ОрганізованаЗлочинність
???? На Лазурному узбережжі правоохоронці України та Франції затримали лідера банди «Залютинських», причетного до скоєння злочинів в обох країнах.
???? Затримано учасника вбивства посадовця Запорізької міської ради, скоєного 11 червня цього року.

#ВирокТижня
???? Так званого «голову лнр» засудили за злочини проти основ нацбезпеки України: 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

#ЦифраТижня
???? Генеральний прокурор Андрій Костін: За час повномасштабного вторгнення війська рф зруйнували, пошкодили або розграбували понад 1 800 культурних та історичних об’єктів України.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six + 7 =

Back to top button