Події

27 жовтня – 3 листопада: Підсумки тижня #Колаборанти ⚖️ 15 років за ґратами провед…

27 жовтня – 3 листопада: Підсумки тижня

#Колаборанти
⚖️ 15 років за ґратами проведе державний зрадник, який за грошову винагороду і обіцянку посади в окупаційній адміністрації збирав розвідданні в Одесі та Миколаєві.
⚖️ До 12 років позбавлення волі засудили агента російських спецслужб, який коригував удари по Дружківці, визначаючи «пріоритетні цілі», та планував стати «заступником мера» при окупації.

#СтопКорупція
???? Начальника відділення військової частини на Дніпропетровщині засудили до 7,5 років ув’язнення з конфіскацією майна. В суді доведено, що він разом з підлеглим привласнив 3,5 млн грн «бойових» виплат неіснуючих солдатів.
⚖️ Судитимуть двох посадовців ДП «Конярство України» – колишнього директора і керівника філії за обвинуваченням у зловживаннях і нанесенні 11 млн грн збитків.

#ОрганізованаЗлочинність
⚖️ До 11 та 10 років тюрми засудили організатора і двох учасників злочинної групи. Вони використовували міжнародні зв’язки для контрабанди наркотиків, переправляючи їх з ЄС до України.
???? Семи учасникам злочинної організації повідомлено про підозру в переправленні за кордон ухилянтів. За даними слідства, схему організував колишній керівник Київського обласного військового комісаріату за допомогою представників районних ТЦК та СП Київщини, а також керівниці ВЛК.

#СправаТижня
???? Колишньому прем’єру-втікачу оголошено про нову підозру у веденні агітації на користь ворога і виправданні збройної агресії рф.

#ПодіяТижня
???? Генеральний прокурор Андрій Костін на щорічній конференції Міжнародної асоціації правників (IBA) заявив, що агресія проти України – це війна проти основоположних законів, принципів та цінностей цивілізованого світу.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button