Події

24 – 31 травня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини Повідомлено про підозру російськ…

24 – 31 травня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
???? Повідомлено про підозру російському генералу, чий підрозділ програмує крилаті ракети для ударів по Україні.
???? Трьох військових десантно-штурмової дивізії рф підозрюють у вбивстві, катуванні та жорстокому поводженні з мешканцями с. Новопетрівка на Миколаївщині.

#Колаборанти
⚖️ Судитимуть дружину колишнього депутата – лідера «ОПЗЖ», за обвинуваченням у фінансуванні росгвардії, мвс рф та незаконних збройних формувань.
???? Завдяки спільним зусиллям Офісу Генпрокурора, СБУ, ГУР і контррозвідки Чехії ЄС ввів санкції проти екснардепа, його медіаресурсу та пов’язаного з ним продюсера.

#СтопКорупція
???? Начальницю відділу освіти Криворізького виконкому підозрюють у заволодінні 1 млн грн, виділених на ремонт укриттів.
???? Колишнього одеського воєнкома судитимуть за незаконне збагачення на понад 142 млн грн.

#ОрганізованаЗлочинність
???? Правоохоронці України, США, Франції, Нідерландів, Великої Британії, Ірландії, Данії і Німеччини в рамках спецоперації «EndGame» припинили функціонування хакерських сервісів.
???? Спецоперація «Matador»: Нацполіція, Офіс Генпрокурора і колеги з Франції, Іспанії та Польщі викрили учасників злочинної організації, яка спеціалізувалася на викраденні автівок в країнах ЄС.

#ВирокТижня
???? Прокурори оскаржать вирок Шевченківського районного суду про закриття кримінального провадження щодо правоохоронців, причетних до побиття учасників Майдану 30.11 – 01.12.2013.

#ПодіяТижня
???? Генеральний прокурор Андрій Костін на слуханнях Комітету ПАРЄ розповів як російські агресори знищують українську культурну спадщину.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button