Події

17 – 24 травня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини ⚖️ До 11 років позбавлення волі засуд…

17 – 24 травня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
⚖️ До 11 років позбавлення волі засудили російського військовослужбовця, який чинив сексуальне насильство над жителькою окупованої Херсонщини.
⚖️ До 15 років ув’язнення засудили громадянина білорусі – колишнього «вагнерівця». Його затримали під час підготовки диверсії.

#Колаборанти
⚖️ 15 років за ґратами проведуть двоє молодиків: за $50 передавали ворогу координати розташування українських захисників на Харківщині.
???? Відомому музичному продюсеру, який під час повномасштабного вторгнення виїхав до росії та став рупором кремлівської пропаганди, повідомлено про підозру.

#СтопКорупція
???? Керівника компанії – генпідрядника будівництва Подільського мосту підозрюють у завищенні цін на оренду техніки на 24 млн грн.
???? Лікарям ЛКК і МСЕК на Черкащині повідомлено про підозру в безпідставному наданні інвалідності сину посадовця.

#ОрганізованаЗлочинність
???? Викрито злочинну організацію, що займалась масовим виготовленням підроблених документів у кількох областях України.
???? У Києві затримали п’ятьох «кримінальних авторитетів» за участь у злочинних сходках.

#ВирокТижня
???? 73-річного пенсіонера, колишнього працівника КДБ, засудили до 15 років ув’язнення за наведення ракетної атаки на Яворівський полігон, де загинуло понад 60 осіб.

#ПодіяТижня
???? За матеріалами Офісу Генпрокурора до суду заявлено позов про націоналізацію 6 підприємств, власниками яких є росіяни

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button