Події

16 – 23 серпня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини ⚖️ До 11 років позбавлення волі засуд…

16 – 23 серпня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
⚖️ До 11 років позбавлення волі засудили двох російських гранатометників. У 2022 р. в окупованому Ізюмі вони викрали з ювелірного магазину коштовностей на понад 8 млн грн.
???? Повідомлено про підозру 6 військовим зс рф: під час окупації Ізюмщини катували проукраїнських громадян і представників місцевої влади.

#Колаборанти
⚖️ 16 років за ґратами проведе харків’янка, раніше судима за крадіжки. За грошову винагороду збирала для російських кураторів інформацію про розташування ЗСУ та результати обстрілів.
???? До 10 років позбавлення волі загрожує п’ятьом мешканцям Дніпра і Кривого Рогу, підозрюваним у підпалі автівок військових.

#СтопКорупція
???? Субпідрядника будівництва столичного Подільського мосту підозрюють у привласненні 6 млн грн бюджетних коштів.
???? Ексдиректору Департаменту Херсонської ОВА повідомлено про підозру в придбанні для тероборони неякісної форми без сертифікатів. Збитки оцінюють у 18,7 млн грн.

#ОрганізованаЗлочинність
???? Італія видала Україні підозрюваного в організації схеми викрадення автівок та отримання викупу за них.
???? Правоохоронці у взаємодії з підрозділами Міністерства нацбезпеки США викрили у Дніпрі учасників групи, що розповсюджувала дитячу порнографію.

#ПодіяТижня
???? Генпрокурор Андрій Костін: Ратифікація Римського статуту – історичний момент і ще один доказ прихильності України цінностям вільного світу.

#ШукаємоФахівців
???? Офіс Генерального прокурора оголосив набір на 28 вакантних посад у новостворених регіональних відділах організації підтримки потерпілих і свідків.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + 10 =

Back to top button