Події

10 – 17 листопада: Підсумки тижня #Воєнні злочини Ідентифіковано двох окупанті…

10 – 17 листопада: Підсумки тижня

#Воєнні злочини
???? Ідентифіковано двох окупантів, яких підозрюють у розстрілі письменника Володимира Вакуленка у березні 2022 р. Встановлення інших причетних до вбивства триває.
⚖️ Російського пропагандиста, ідеолога геноциду та «денацифікації» України засуджено до 10 років позбавлення волі.

#Колаборанти
⚖️ Колишнього народного депутата з партії «ОПЗЖ» засудили до 14 років позбавлення волі. Його визнали винним у державній зраді, закликах до ведення агресивної війни і повалення конституційного ладу.
⚖️ Чинному народному депутату і ще чотирьом особам повідомили про підозру в держзраді. За даними слідства, депутат з агентурним ім’ям «Буратіно» разом зі спільниками займався інформаційно-підривною діяльністю за завданням спецслужб рф.

#СтопКорупція
???? За запитом Офісу Генпрокурора у Греції затримали громадянина України – підозрюваного у розкраданні 43 млн грн коштів Міноборони.
???? Заступнику начальника одного з райвідділів поліції Волинської області повідомлено про підозру в нелегальному переправленні військовозобов’язаних за кордон.

#ОрганізованаЗлочинність
⚖️ Чотирьох громадян Ізраїлю засудили до 11 і більше років ув’язнення за контрабанду кокаїну з Перу до Одеського морського торгівельного порту.

#СправаТижня
???? Довічне ув’язнення – вирок харків’янину, який працював на російські спецслужби і наводив ракети на Харківську ОДА.

#ПодіяТижня
???? В Одесі відкрився восьмий в країні міждисциплінарний центр підтримки дітей «Барнахус».

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button