Події

У Сумській області затримали чоловіка за крадіжку штучної ялинки

Так, саме від його рук потерпіли троє місцевих жителів, у яких підозрюваний викрав велосипед, штучну новорічну ялинку, газо- і електроінструменти, кілька рулонів мінеральної вати

В Охтирці на Сумщині 30-річного чоловіка підозрюють в серії крадіжок, зокрема у викраденні штучної новорічної ялинки на новорічне свято.

Про це повідомляє 1NEWS.

Оперативники Охтирського відділу поліції встановили причетність 30-річного жителя райцентру до ряду крадіжок, вчинених у Охтирці. Так, саме від його рук потерпіли троє місцевих жителів, у яких підозрюваний викрав велосипед, штучну новорічну ялинку, газо- і електроінструменти, кілька рулонів мінеральної вати.

Вказано, що в межах відкритих за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України кримінальних проваджень правоохоронці вилучили частину майна, яке підозрюваний залишив собі. Серед майна і ялинка, яку злодій залишив собі на свято.

“Досудове слідство триває, підозрюваного перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів як на території Охтирки, так і району”, – додали у відділі комунікації.

Джерело: УНН
Back to top button