Події

У Львівській області сталася аварія – п’яний водій вилетів на зустрічну смугу – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Національна поліція

Серед постраждалих 16-річна дівчинка

У Львівській області п’яний чоловік вилетів на зустрічну смугу та врізався в інший легковий автомобіль. Внаслідок аварії постраждали п’ятеро людей серед яких неповнолітня дівчинка. Про це повідомляє Національна поліція. 

Аварія сталася у Дрогобичі на вулиці Трускавецькій. 

“Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Peugeot, 36-річний мешканець району, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2107 під керуванням 24-річного місцевого жителя. Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу водій ВАЗу та четверо його пасажирів: 16-річна дівчина та чоловіки віком 20, 26 і 42 роки – усі мешканці Дрогобича”, – йдеться у повідомленні.


Національна поліція

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння”. Винному у ДТП загрожує до 10 років за ґратами.

1News за темою: Аварія з кортежем Ярославського: З моргу викрали речі загиблого чоловіка

Раніше повідомлялося, що у Черкаській області поблизу села Тубільці Черкаського району сталася смертельна ДТП. Легковик влетів у дерево, в результаті чого четверо людей загинули.

Також нагадаємо, що під тимчасово окупованим Севастополем сталася ДТП за участю 13 автомобілів, внаслідок чого постраждали три людини. Аварія сталася в районі мосту через річку Бельбек.

Раніше повідомлялося, що у Харківській області між селами Задонецьке та Лиман сталася ДТП за участю пʼятьох автівок, унаслідок чого постраждали троє людей, серед яких – дитина.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button