Події

У Херсоні спіймали на хабарі державного виконавця

За неправомірну вигоду посадовець обіцяла приватному підприємцю вирішити питання про виключення з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно обтяження у вигляді арешту на дві квартири

Оперативникам Управління стратегічних розслідувань в Херсонській області стало відомо, що 27-річна державний виконавець виконавчої служби одного з районних у Херсоні відділів запропонувала приватному підприємцю допомогти зняти арешт з нерухомого майна.

Свою «допомогу» посадовець оцінила в суму 100 тисяч гривень, – інформує 1NEWS.

Правоохоронці задокументували протиправну діяльність держслужбовця. Грошові кошти були вилучені, а держвиконавець – затримана.

Як розповів заступник начальника поліції Херсонщини Микола Вербицький, в ході досудового розслідування кримінального провадження, відкритого працівниками слідчого управління після отримання оперативної інформації, поліцейські встановили, що за неправомірну вигоду посадовець обіцяла приватному підприємцю вирішити питання про виключення з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно обтяження у вигляді арешту на дві квартири.

Держслужбовець на власному автомобілі зустрілася з підприємцем в оговореному місці та отримала від останнього гроші в доларовому еквіваленті (3500 доларів США), що було задокументовано слідчими обласного главку поліції та працівниками Управління стратегічних розслідувань під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Джерело: Нацполіція

Back to top button