Події

У Дніпрі викрили злочинну групу, яка викрадала людей і вимагала гроші

Як було встановлено, зловмисники, застосовуючи фізичне та психологічне насильство, займалися вимаганням та викраденням людей

Декілька місяців тому до поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив про вимагання у нього великої суми грошей. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження. Під час отримання від потерпілого першої частини грошей було затримано одного з лідерів групи. Одночасно з цим в різних частинах міста Дніпра поліцейські затримали інших членів злочинної групи, створеної на етнічній основі.

Про це повідомляє 1NEWS.

Документування їх злочинної діяльності здійснювали працівники управління стратегічних розслідувань спільно з органами слідства, карного розшуку та прокуратури впродовж декількох місяців.

Як було встановлено, зловмисники, застосовуючи фізичне та психологічне насильство, займалися вимаганням та викраденням людей. До складу групи входили  чоловіки віком 20-30 років.

Було проведено ряд обшуків за місцем мешкання та в автомобілях затриманих. У квартирі одного з чоловіків поліцейські вилучили травматичний пістолет з набоями.

Джерело: Нацполіція

Back to top button