Події

#ЦПД_розвінчує: ❌ Ворожі TG-канали поширюють інформацію про те, що у Харкові затр…

#ЦПД_розвінчує:
 
Ворожі TG-канали поширюють інформацію про те, що у Харкові затримали наркокур’єра, який начебто постачав заборонені речовини військовим 113 ОБрТрО.
 
Насправді поширюване рашистами повідомлення – фейк, за основу якого пропагандисти взяли публікацію зі сторінки Харківської обласної прокуратури від 25 квітня 2024 року. У ній ідеться про чоловіка, якого ще у 2021 році викрили із 200 згортками та п’ятьма прозорими полімерними пакунками з психотропною речовиною
 
‼️ Систематичні фейки російських пропагандистів про військових 113 ОБрТрО вказують на те, що бригада якісно виконує свою роботу із захисту держави, а тому рашисти всіма способами намагаються її дискредитувати, нав’язуючи військовим образ «наркозалежних»
 
▫️Мета цієї кампанії – посіяти зневіру та панічні настрої як серед бійців бригади, так і серед цивільного населення Харківщини, яке вони захищають.
 
▫️Раніше ru-пропагандисти поширювали фейк про те, що офіцери 121 батальйону 113 ОБрТрО буцімто побили літнього чоловіка через його небажання залишати свою домівку. 
 
???? TG FB INST YT TW TT WA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 + eight =

Back to top button