Події

На Одещині викрили жителя Ренійської ОТГ, який вирощував коноплі

В Одеській області 8 жовтня прикордонники та поліцейські викрили жителя Ренійської ОТГ, який вирощував наркозілля. Про це повідомила прес-служба ДПСУ, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

Зазначається, що в межах відкритого кримінального провадження правоохоронці здійснили санкціоновані обшуки в домоволодінні 29-річного жителя Ренійської ОТГ.

Унаслідок проведених заходів прикордонники Ізмаїльського загону та поліцейські виявили в чоловіка кількадесят кущів коноплі, що вирощувались в теплиці, і 200 грамів засушеної рослинної речовини, ймовірно канабісу.

Поліцією розпочато досудове розслідування за статтями 309 “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту” та 310 “Посів або вирощування снотворного маку чи конопель” Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 11 вересня в Одеській області виявили плантацію конопель. Вирощене оцінили в 3,5 млн грн. На двох культивованих ділянках, оснащених системами поливу й огороджених парканом, виявили близько 150 кущів нарковмісних рослин.

Back to top button