Світ

У Польщі затримали українця, який погрожував прикордонникам ножем

У Польщі затримали українця, який погрожував прикордонникам ножем

Фото: Прикордонна служба Польщі

У Польщі затримали українця

Українець незаконно переправляв мігрантів через польсько-німецький кордон. Чоловік був у стані наркотичного сп’яніння.


У Польщі співробітники прикордонної застави в Зеленій Гурі затримали українця, який незаконно переправляв мігрантів через кордон. Чоловік перебував під дією наркотиків і погрожував польським прикордонникам ножем. Про це повідомила Прикордонна служба Польщі.

 

Зазначається, що прикордонники намагалися зупинити для контролю мікроавтобус із польськими номерами, який прямував до кордону з Німеччиною. Його водій проігнорував сигнали про зупинку й почав тікати на великій швидкості. Згодом чоловік зупинив автомобіль, вискочив із нього й спробував втекти.

“Прикордонники зробили попереджувальні постріли. Однак виявилося, що водій не має наміру здаватися. Він дістав ніж і почав погрожувати спочатку прикордоннику, а потім заявив, що сам себе скалічить”, – йдеться в повідомленні.

 

Згодом правоохоронці переконали чоловіка покласти ножа й здатись. Ним виявився 26-річний громадянин України, мав намір вивезти групу іноземців до Німеччини у вантажному відсіку автобуса.

 

Співробітники прикордонної служби також виявили у водійських дверцятах пакетик із 0,5 грама кокаїну, також його виявили в організмі українця.

 

Чоловіку оголосили звинувачення в організації перетину польсько-німецького кордону всупереч правилам, непокорі наказу про зупинку транспортного засобу, активному нападі на офіцера і водінні в стані наркотичного сп’яніння.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button