Події

Дмитро Вербицький: Наша спільна мета – швидке відновлення постраждалих регіон…

Дмитро Вербицький: Наша спільна мета – швидке відновлення постраждалих регіонів та сталий розвиток держави

????Заступник Генерального прокурора Дмитро Вербицький взяв участь в інвестиційному форумі «Kharkiv: Restart», присвяченому обговоренню майбутньої відбудови Харкова та покращенню інвестиційного клімату в Україні.

????За його словами, Офіс Генпрокурора проводить системну роботу щодо зміцнення та розширення співпраці з іноземними та українськими бізнес-асоціаціями, аби прозоре партнерство між обома сторонами сприяло збільшенню обʼємів інвестицій, необхідних для динамічного розвитку держави.

????Спільно з іноземними спеціалістами ми постійно шукаємо шляхи розв’язання проблемних питань та разом підвищуємо інституційну спроможність правоохоронної системи. Можу запевнити, що добросовісний іноземний та український бізнес, залучений до відновлення Харківщини, а також інших місць в Україні, може розраховувати на нашу підтримку.

????Дмитро Вербицький розповів про запроваджені заходи, які дозволяють підвищувати рівень співпраці між органами правопорядку та бізнес-спільнотою. Зокрема, в регіонах створені спеціалізовані діалогові платформи, а усі обласні прокуратури мають відповідного представника, який опікується питаннями захисту інвестицій.

????Ми відкриваємо двері для діалогу з повним розумінням того, що будь-які зміни у відносинах – це двосторонній рух. Лише разом ми будемо спроможні відповісти складним викликам щодо відновлення постраждалих регіонів України та швидко повернути життя у наші прекрасні міста, які стали жертвою російської агресії.

????Начальник управління захисту інвестицій та запровадження спеціалізації прокурорів Олександр Максименко також розповів присутнім про захист інвестицій в умовах відновлення та акцентував на важливості правового забезпечення та спеціалізації прокурорів у забезпеченні стабільності та привабливості України для інвесторів.

????Інвестиційний форум «Kharkiv: Restart» відбувся у Києві 19 вересня. У заході взяли участь політики, урядовці, представники місцевих органів влади та бізнес-структур.

Back to top button