Події

Десять років на варті оборони! Помста близько. 8 травня 2014 року був створений …

Десять років на варті оборони! Помста близько. ????

8 травня 2014 року був створений батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1».
Патріоти, патрульні, добровольці стали на захист України
????????

Відважні та віддані справі бійці підрозділу з 2014 року безупинно боронять свою країну. ????

З 2020 року батальйон носить ім’я свого легендарного комбата – Героя України Сергія Губанова, який очолював підрозділ протягом 5 років та героїчно загинув, виконуючи бойове завдання вздовж лінії розмежування.

На початку повномасштабного вторгнення бійці батальйону «Луганськ-1» одними з перших прийняли бій під час прориву ворожих колон на Луганщині, одну з яких зупинили поблизу міста Щастя.

Наші «сталеві» воїни боронили рідну землю та давали по зубах російським окупантам у Рубіжному та Лисичанську. На рахунку батальйону «Луганськ-1» чимало бойових подвигів на різних напрямках.????

Вже будучи штурмовим полком «Луганськ» в складі бригади Нацполіції «Лють» , воїни продовжують справу своїх бойових побратимів. Бійці, як тоді, так і зараз об’єднані мрією вибити ворога з рідних осель, дворів та міст.
Попри все вони йтимуть до цієї мрії і помстяться за довгі роки вимушеного вигнання.

Нині воїни знищують окупантів у «посадках», бліндажах та норах, але обов’язково настане час, коли ворог тікатиме з «віджатих» квартир у Луганську. Кидаючи все, як 10 років тому довелось рятуватися повноправним господарям зі своїми родинами.

Поліцейські штурмового полку «Луганськ» ОШБ НПУ «Лють» брали участь у запеклих боях в Курдюмівці, Майорську та Богданівці.

Ми пишаємося нашими воїнами та зичимо їм ще більше бойових здобутків та скорішої перемоги над окупантом. Помста близько????

???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 1 =

Back to top button