Події

Будівельну компанію з Краматорська підозрюють у фінансуванні “ДНР”

Під час обшуків, проведених в офісі будівельної компанії в Краматорську, правоохоронці вилучили документи, що підтверджують регулярні відрахування до так званих “податкових органів ДНР”

Служба безпеки України підозрює власника донецької дорожньо-ремонтної фірми у фінансуванні терористичної організації “ДНР”.

Про це повідомляє 1NEWS.

“Співробітники Управління СБ України в Миколаївській області разом зі слідчими органів держбезпеки встановили, що у 2014 році місцевий мешканець зареєстрував у Краматорську будівельну фірму. Одночасно він відкрив філії компанії в Макіївці, Горлівці та Єнакієвому. Використовуючи реквізити банківських установ, що діють на тимчасово окупованих територіях, всупереч вітчизняному законодавству, зловмисник систематично перераховував кошти, отримані від діяльності представництв, до “податкових” органів терористів”, – йдеться у повідомленні.

Встановлено, що протягом 2015-2018 років до квазіреспубліки було сплачено податків на майже 2 мільйони гривень в еквіваленті на національну валюту.

Під час обшуків, проведених в офісі будівельної компанії в Краматорську, правоохоронці вилучили документи, що підтверджують регулярні відрахування до так званих “податкових органів ДНР”.

Джерело: СБУ

Back to top button