Події

​​5️⃣1️⃣4️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти на…

​​5️⃣1️⃣4️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни: ситуація станом на ранок 22 липня

Протягом минулої доби противник завдав 16 ракетних, понад 20 авіаційних ударів та здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед дітей та дорослого цивільного населення, руйнувань та пошкоджень зазнали пункти зберігання зерна на півдні України, промислові об’єкти, знищено та пошкоджено понад 70 цивільних житлових будинків та інша інфраструктура.

⚔️ Ворог зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом минулої доби відбулось понад 40 бойових зіткнень.

???? Авіація сил оборони за минулу добу завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 – по зенітно-ракетних комплексах противника. Також нашими захисниками знищено 11 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 2 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, 5 артилерійських засобів на вогневих позиціях та станцію РЕБ ворога.

???????? Підтримуйте Збройні Сили України!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 22.07.23 ????

Back to top button