Події

12 – 19 квітня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини ⚖️ До 12 років позбавлення волі засуд…

12 – 19 квітня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
⚖️ До 12 років позбавлення волі засудили двох військових рф, які під час окупації села Іванівка на Чернігівщині знущалися над місцевими жителями.
⚖️ 12 років за ґратами – вирок російському ВДВшнику. Разом з іншим військовим рф розстріляв цивільну автівку в Бучанському районі, тіло вбитого водія намагався сховати.

#Колаборанти
⚖️ 11 років за ґратами проведе колишня поштарка. Під час окупації Ізюму вона «зробила кар’єру», добровільно зайнявши посаду керівниці «роспошти».
???? Колишньому помічнику народного депутата від забороненої «опзж» повідомлено про підозру в фінансуванні воєнізованих формувань рф у Криму.

#СтопКорупція
???? Судитимуть ексзаступника Міністра оборони і ще двох посадовців за обвинуваченням у закупівлі неякісних бронежилетів за завищеними цінами та нанесенні державі 1,4 млрд грн збитків.
???? Завершено розслідування щодо колишнього одеського воєнкома, чия сім’я під час війни придбала нерухомість в Іспанії, елітні автівки та інше майно на 150 млн грн.

#ЦифраТижня
???? На користь держави стягнуто майже 1 млрд грн активів експрезидента «Мотор Січ» та його спільника. Вони обвинувачуються у допомозі державі-агресору.

#ПодіяТижня
???? За результатами взаємодії Офісу Генпрокурора, СБУ і органів правопорядку Польщі затримано громадянина Польщі за підозрою у готовності працювати на російські спецслужби для здійснення замаху на Президента України.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four + 11 =

Back to top button