Ексклюзивне

«Слуги народу» знайшли жартівливий спосіб приватизувати КВЦ «Парковий»

Депутати від фракції «Слуга народу» жартома обговорили спосіб, як приватизувати КВЦ «Парковий», в якому розміщується офіс партії та відбуваються всі важливі наради. Кореспондент 1News під час пленарного засідання 21 травня зафіксував переписку нардепів.

В офіційному чаті «Слуги народу» у п’ятницю обговорювали новину про те, що в Дніпрі в ресторані Mister Cat охоронці нібито побили відвідувачів через те, що ті намагались пронести до закладу нутрію.

За даними видання «Днепр оперативный», 19 травня стався інцидент в ресторані Mister Cat на проспекті Дмитра Яворницького, 52. За словами постраждалої, чотири охоронці ресторану побили її і ще двох чоловіків 35-ти і 37-ми років за те, що в одного з них під курткою знаходилась нутрія. Чоловіки попросили перевірити це по камерах. На місце події прибули співробітники поліції і бригада швидкої допомоги. Медики госпіталізували постраждалих в 16-у міську лікарню.

Обговорюючи інцидент, лідер фракції Давид Арахамія зазначив, що якби подібне відбулося в Миколаєві, на наступний би день прийшли б 40 спортсменів з нутріями в цей ресторан.

Інший депутат жартома запитав у Арахамії: «А що, у штаті Джорджія є свій Миколаїв?»

На думку іншого «слуги народу», якби така ситуація відбулась у Києві, то «нутрії, бобри та песці сіли б за стіл переговорів, об’єдналися б з охороною та знесли б ресторан…, а на місці ресторану побудували би офісно-житловий комплекс».

Ще один учасник обговорення опонував: «Неправда! Насправді київські нутрії ненавидять нові офісно-житлові комплекси».

Далі Арахамія запропонував колезі Олегу Бондаренку зареєструвати законопроект про захист нутрій. «Якщо нутрію поб’ють на території громадського закладу – то її власник може претендувати  на долю у власності цього закладу», – жартома пропонує лідер фракції «Слуга народу».

«Заберемо нарешті Парковий таким нехитрим способом», – додає Арахамія.

До обговорення підключився також лідер партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко, відреагувавши смайликами у вигляді гризунів.

Ще один «слуга» пішов далі і запропонував зробити нутрію тотемом фракції. «Ну там, символіку продавати, ритуали, поклоніння і жертвоприношення», – пише він.

В обговоренні взяв участь також голова Верховної Ради Дмитро Разумков, який порекомендував одному з депутатів «приходити до закладу з песцем, і бажано не худим». «Приходити можна, заходити ні», – пише Разумков.

Інший  учасник переписки зауважує, що головне, аби не з’явилися солідарні з поведінкою охоронців.

Резюмував обговорення депутат від Дніпра Максим Бужанський: «Бачили, як вітають Давида? З нутрією він просто порве зал».

Цікаво, що в переписці «слуг народу» брав участь Євгеній Шевченко, якого, як стало відомо, сьогодні, виключили з фракції за його позицію стосовно подію у Білорусі.

1News

Back to top button