Ексклюзивне

Не Мальдівами єдиними: де провели новорічні свята українські політики

Новорічні канікули минули, а отже українські політики с новими силами приступили до роботи. Засмаглі та відпочилі депутати знову зібрались у парламенті 15 січня, а Кабінет міністрів занурився в активну роботу вже сьогодні.

Екс-нардеп В’ячеслав Константіновський

Журналісти 1News спробували дізнатись, де провела новорічні свята політична еліта країни.

Згідно повідомлення прес-служби Адміністрації Президента на запит інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна», глава держави Петро Порошенко зустрів Новий рік вдома у Конча-Заспі в родинному колі. Окрім того кілька днів Президент провів у державній резиденції Гута на Івано-Франківщині. Також Порошенко здійснив приватну поїздку на Мальдіви «з метою короткого відпочинку», яку оплатив власним коштом.

Згідно повідомлення прес-служби Адміністрації Президента на запит інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна», глава держави Петро Порошенко зустрів Новий рік вдома у Конча-Заспі в родинному колі. Окрім того кілька днів Президент провів у державній резиденції Гута на Івано-Франківщині. Також Порошенко здійснив приватну поїздку на Мальдіви «з метою короткого відпочинку», яку оплатив власним коштом.

Прес-служба глави держави зауважує, що поїздка на екзотичні острови обов’язково буде відображена у його щорічній електронній декларації.

Проте не тільки перша особа країни обрала для відпочинку віддалені куточки світу. Наприклад, екс-народний депутат, який написав заяву на складання депутатського мандату ще у липні 2017-го, В’ячеслав Константіновський провів новорічні свята у Південній Африці та на Сейшелах.

Колишній парламентар, як і його дружина, модель Юліана Дементьєва  активно ділились фотографіями на своїх сторінках в Instagram. Подружжя піднялося на Столову гору у Кейптауні, а також познайомилось із дикою природою Африки.

Так Константіновський позує на фото з тюленем та слоном. Також на його світлинах є мавпи, носороги та жираф.

З Африки екс-нардеп та модель відправились на Сейшели, про що також свідчать фото із соціальних мереж.

Радник Міністра внутрішніх справ і віднедавна начебто голова Соціалістичної партії України Ілля Ківа для відпочинку обрав Індонезію. Одіозний політик оприлюднив одразу декілька фото з Балі, на яких він у напівоголеному вигляді.

Також з його Instagram можна зробити висновок, що відпочиває він у компанії білявої дівчини.

Відео з екзотичного відпочинку Ківи також виклали у мережу випадкові свідки. На одному з них одіозний товариш Авакова обідає руками. Згодом у коментарі виданню «Страна» Ківа заявив, що був голодний після тренування, а виделку йому принести не встигли. «Так, це я. Руками смачніше!» – сказав він.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на новорічні свята літав до улюбленої Італії. За традицією на своїй сторінці у соцмережі він виклав фото з пейзажами.

Відомо, що в Італії Арсен Аваков має бізнес. Зокрема він володіє акціями компанії AVITALIA. Також його пов’язують з італійською компанією Europomella, яка спеціалізується на виготовленні сирів.

Романтичну Італію для відпочинку обрав також і знаний борець із корупцією, народний депутат Сергій Лещенко. Він разом із дружиною, ді-джейкою Анастасією Топольською зустрів Новий рік у Римі, про що й повідомив своїх підписників в Instagram. До речі, минулі новорічні свята молодята також провели у столиці Італії і саме там Лещенко зробив теперішній дружині пропозицію.

Цього року Лещенко відмітив вкрай сумнівну красу головної італійської ялинки. Зокрема він відмітив її вартість у 48 тис. євро.

Після італійський канікул Лещенко встиг побувати у Лондоні, де за його словами виступав спікером на декількох заходах. Ді-джей Настя також супроводжували нардепа у поїздці Туманним Альбіоном. Зокрема на одному з фото вони позують у компанії російського бізнесмена, який тривалий час проживає у Лондоні – Євгеном Чичваркіним.

Окрім того, у Лондоні Лещенко провів зустріч з колишнім російським в’язнем №1 Михайлом Ходорковським.

Більш релігійно до святкування Різдва підійшов міністр соціальної політики Андрій Рева, який прославився висловом про те, що українці нібито забагато їдять. На своїй сторінці у Facebook він повідомив, що свята провів в Ізраїлі, відвідуючи святі місця. Перед тим, як міністр підтвердив перебування в Ізраїлі, в мережі ширились чутки про те, що Рева поїхав туди лікувати тяжку хворобу. Втім, чиновник стверджує, що з його здоров’ям все гаразд.

Одразу декілька народних депутатів провели новорічні та різдвяні свята у Львові. Володимир Парасюк, судячи з усього, на канікулах був з родиною, а на Різдво навіть брав участь у традиційному вертепі.

Зустрічала Різдво у Львові також і народна депутатка Вікторія Войціцька, яка є поціновувачкою традиційних вишитих вбрань.

Також у місті Лева судячи з усього побував соратник Олега Ляшка Андрій Лозовий, який прославився декларуванням святих мощів. Так, екс-кандидат у мери Павлограда, член партії «УКРОП» Євген Терехов («Титановий Джексон») на своїй сторінці у соціальній мережі 30 грудня виклав львівське фото разом із Лозовим. Світлину він підписав такими словами: «Коли були важкі часи, коли депресія оволодівала мною – цей хлопчина був поряд…дякую друже за все!».

Отже, українські політики провели новорічні свята доволі весело. Щоправда, нардепам працювати після відпочинку доведеться не так вже й багато. З 22 січня в них знову будуть імпровізовані канікули тривалістю у два тижні. А потім до кінця поточної сесії залишиться лише 6 сесійних днів, і гайда знову відпочивати. Як кажуть у відомій приказці: «Щоб ми так жили!».

1News.

Back to top button