Україна

Мешканців Хмельниччини попросили протягом доби не ігнорувати тривогу


Мешканців Хмельниччини попросили протягом доби не ігнорувати тривогу

Особливо це стосується тих, хто мешкає в Ярмолинецькій територіальній громаді. Там висока ймовірність ракетних ударів.

 
Жителів Ярмолинецької територіальної громади 5 липня попередили, щоб не ігнорували сигналів повітряної тривоги у найближчу добу. Про це йдеться на Facebook-сторінці ОТГ.
 
“Закликаємо громадян наступні 24 години бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги. Цієї ночі підвищено загрозу ракетного обстрілу західної частини України, у тому числі смт Ярмолинець та населених пунктів громади. Не ігноруйте сигнали повітряної загрози, особливо в нічний час. Це ваше життя, життя ваших дітей”, – йдеться у повідомленні.
 
Тим часом близько 19:00 5 липня на Хмельниччині, як і в усій Україні, оголосили повітряну тривогу. Наразі у Telegram-каналах повідомляють про вибухи на Хмельниччині. Нібито місцеві мешканці чули п’ять вибухів.
 
Але ЗСУ України попередили, що це працює наша ППО. Українські захисники вже збили, щонайменше, одну ворожу ракету і в одному з районів області видніється стовп диму. Проте точнішої інформації поки що немає.
 
Нагадаємо, у Бердянську Запорізької області, що перебуває під окупацією РФ, у вівторок, 5 липня, теж пролунали потужні вибухи. Зазначається, що сила вибуху була чутна у нагірній частині міста та мікрорайоні Скловолокно.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button