Україна

Ворог знову завдав удару по Харкову: почалася пожежа


Ворог знову завдав удару по Харкову: почалася пожежа

Напередодні глава міста Ігор Терехов попередив людей про можливість ракетних ударів у День Конституції.

 

Російські окупанти завдали двох ракетних ударів по Харкову пізно ввечері, спровокувавши пожежу у південній частині міста. Про це у вівторок, 28 червня, повідомляє Суспільне.
 
“У Харкові ввечері сталися два ракетні вибухи, після другого у південній частині міста спалахнула пожежа”, – йдеться у повідомленні.
 
Очевидці повідомляли про вибухи приблизно у проміжку 22.50 – 23.05.
 
Близько 23.45 військова адміністрація скасувала сигнали повітряної тривоги та погрози артилерійських обстрілів у Харкові.
 
Офіційної інформації наразі немає.
 
Напередодні мер Харкова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону попередив мешканців міста та всіх українців про підвищену загрозу ракетних ударів у День Конституції.
 
При цьому він зазначив, що останнім часом окупанти обстрілюють Харків “за розкладом”: ранкове бомбардування, денне та нічне бомбардування міста.
 
Мер Харкова назвав дві мети ворога: “перша – щоб життя у місті Харкові не могло розвиватися нормально, друга – щоб посіяти паніку, залякати людей”.
 
Раніше вдень російські окупаційні війська вкотре обстріляли Харків. За попередніми даними, в результаті обстрілу постраждали щонайменше п’ять осіб.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button