Цікаве

Експерти порадили комплекс справ для поліпшення здоров’я за 60 секунд в день

Експерти розробили комплекс нескладних справ, які потрібно виконувати щодня. Займе він у вас не більше хвилини, а заряд бадьорості і гарного настрою подарує на весь день, пише 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Перша дія для кожного дня: випити склянку води і з’їсти сніданок, багатий білками. Стакан води натще запускає роботу всіх систем нашого організму і заповнює рідину, втрачену під час сну. Робимо зарядку. Якщо на повноцінне тренування або пробіжку часу категорично не вистачає, замініть їх експрес-зарядкою. Це краще, ніж нічого. Та й тіло розімнеться після сну. Присідання протягом однієї хвилини – відмінний варіант. А для підтримки тонусу протягом дня виключіть зі свого життя ліфт.

Додайте в раціон квасолю і повільні вуглеводи на обід і вечерю. Овочеві салати корисно заправляти оливковою олією і оцтом. Їжте повільно. Так ви вчасно зрозумієте, що вже ситі і пора зупинитися, позбувшись переїдання. Не забувайте про корисні перекуси з фруктів або овочів протягом дня. Обов’язково стежте за здоров’ям зубів: зубна щітка і паста, і звичайно зубна нитка і ополіскувач для порожнини рота – ваші кращі друзі.

Захищайте свою шкіру від шкідливого впливу сонячних променів, частіше мийте руки, пам’ятайте про користь глибокого дихання, яке насичує ваш організм киснем.

Спілкуйтеся з улюбленими людьми: побажання доброго ранку відніме не більше десяти секунд, а гарний настрій і ви, і ваші близькі отримають на весь день.

Відкладайте гаджети за годину до сну, приглушуйте світло в кімнаті і налаштовуйтесь на відпочинок. Спати краще в прохолодній кімнаті. На думку фахівців, ці нехитрі правила, поліпшать ваше здоров’я, настрій і допоможуть прожити довге щасливе життя.

 

 

 

 

 

Back to top button