Події

#герої_без_зброї Андрій Кошовець, сапер з Донеччини У лавах ДСНС Андрій Кошовец…

#герої_без_зброї

Андрій Кошовець, сапер з Донеччини

У лавах ДСНС Андрій Кошовець з 2019 року. У 2023-му отримав звання Герой України з орденом «Золота Зірка». «Я пишаюся тим, що допомагаю людям і країні, очищуючи території від ВНП. Це неймовірне відчуття – знати, що твоя робота робить світ безпечнішим», – зазначає він.

Професію сапера обрав через те, що прагнув допомагати людям та очищати території від небезпечних залишків війни. З початком повномасштабного вторгнення обов’язки Андрія не змінилися, але обсяг роботи значно зріс.

«Кількість небезпечних знахідок вражає. Раніше ми стикалися переважно зі старими боєприпасами, але зараз на полях та в зруйнованих будівлях можна знайти нові, сучасні засоби ураження, які раніше нам не зустрічалися. Роботи стало більше, але ми робимо все можливе, щоб якнайшвидше очистити наші землі, аби люди могли повернутися до спокійного, звичного життя без небезпек», – каже Андрій Кошовець.

Він мріє про скорішу перемогу України та вірить, що в найближчому майбутньому ми повернемо свої землі та будемо жити, як жили до приходу окупантів.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one + five =

Back to top button