Події

???? Українські спортсмени посіли друге місце на чемпіонаті Світу з бойових ми…

Forwarded From МВС України

????Українські спортсмени посіли друге місце на чемпіонаті Світу з бойових мистецтв комбат самозахист ІСО

????До складу Національної збірної України увійшло 8 співробітників органів системи МВС, які здобули на чемпіонаті 5 золотих, 11 срібних та 5 бронзових нагород. Загалом українська команда виборола 82 золотих, 56 срібних та 29 бронзових нагород. 

????Серед призерів — поліцейський Владислав Горнодь, який втратив нижню кінцівку на фронті під час розмінування територій після окупації росіянами. Цьогоріч він виборов дві золоті та три срібні медалі у вагових категоріях 70-80 кілограмів серед дорослих.

????????Золотим призером став співробітник Департаменту комунікації МВС Сергій Мажара, здобувши медаль у розділі бокс лайт у ваговій категорії 85 + кілограмів серед дорослих. Своєму тріумфу він завдячує маленькому сину, який підтримував його на змаганнях і став головним мотиватором.

Призові місця у своїх категоріях також вибороли поліцейські Семен Максимів (золота та срібна медаль), Артем Баграков (срібна та бронзова медаль), Дмитро Бумажніков (срібна та дві бронзових медалі), Ведат Озгіші (золота, срібна та бронзова медаль), прикордонниця Альона Асмаа (дві срібні та бронзова медалі), курсант Дніпровського державного університету внутрішніх справ Арсеній Захаров (дві срібні медалі).

Пишаємося нашими спортсменами і їхніми досягненнями ????

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × three =

Back to top button