Світ

У РФ заявили про атаку дронів на завод Кремній Ел на Брянщині

У РФ заявили про атаку дронів на завод Кремній Ел на Брянщині

Фото: Соцмережі

У Брянській області дрони атакували завод

Міноборони РФ заявило, що засоби ППО протягом ночі нібито знищили та перехопили 16 українських БПЛА над територією Брянської, Ростовської та Бєлгородської областей.

У Брянській області РФ у ніч на 19 жовтня дрони атакували завод Кремній Ел. Це вже четверта атака БПЛА на підприємство. Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA.

Зазначається, що внаслідок детонації вибухового пристрою нібито збитого безпілотника у горищній частині нежитлової будівлі сталося загоряння.

Атаку на завод місцева влада не підтверджувала, однак про це повідомляють місцеві жителі. Місцева влада повідомила лише, що “при відбитті атаки один з безпілотників врізався в нежитлову будівлю”. Постраждалих нібито немає.

Російські ЗМІ з посиланням на Міноборони РФ пишуть, що засоби ППО протягом ночі нібито знищили та перехопили 16 українських БПЛА над територією Брянської, Ростовської та Бєлгородської областей. Зокрема, нібито тільки зранку 19 жовтня над Брянською областю збили чотири БПЛА.

Кремній Ел – підприємство, одне з найбільших виробників мікроелектроніки у Росії. На підприємстві створюють комплектуючі для військової техніки. Завод бере участь у розробці нових РЛС, які, зокрема, призначені для ППО, літаків, кораблів.

Нагадаємо, раніше українські військові завдали удару по 67 арсеналу головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ у Брянській області.

Також повідомлялося, що у селищі Вигоничі Брянської області РФ сталася пожежа на підстанції під час атаки БПЛА.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 1 =

Back to top button