Україна

Повітряні сили назвали незвичний нюанс атаки РФ


Повітряні сили назвали незвичний нюанс атаки РФ

Російські агресори вночі вкотре атакували територію Україну, проте цього разу 25 БПЛА впали самі, а ще три полетіли в РФ та Білорусь.

Ворог в ніч перед 31 серпня вчергове атакував Україну ракетами та “шахедами”. Понад два десятки ворожих безпілотників впали самостійно. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Росіяни завдали удару балістичною ракетою Іскандер-М з Воронезької області, чотирма зенітними керованими ракетами С-300 із окупованої Донеччини та 52-ма ударними БпЛА типу “Shahed-131/136” із Курської області Росії.

До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи у Київській, Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській, Чернігівській, Кіровоградській, Миколаївській та Сумській областях.

Повітряні сили вказали на незвичну деталь – понад два десятки ворожих безпілотників впали самостійно.

“В результаті протиповітряного бою збито 24 ударних БпЛА  “Shahed-131/136″, 25 – локаційно втрачені (упали самостійно). Два безпілотники полетіли в напрямку Росії, ще один – в Білорусь”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Білорусі вперше застосували авіацію для збиття російського “шахеда”, який залетів на територію країни під час атаки РФ по Україні. 

ППО збила всі дрони Росії, що летіли на Київ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten + eight =

Back to top button