Україна

Росіяни обмежують доступ до води на ТОТ – ЦНС


Росіяни обмежують доступ до води на ТОТ - ЦНС

Гуманітарну кризу на тимчасово окупованих територіях Донбасу спричинили дії окупантів, зокрема підірвавши дамби Каховської ГЕС.

осіяни припиняють подачу води споживачам у тимчасово окупованих Донецьку та Макіївці з 14 жовтня. Обіцяють воду тільки по кілька годин раз на два дні. Про це інформує ЦНС у неділю, 13 жовтня.

Пояснюють росіяни це плановими роботами. 

Втім, як пояснили у ЦНМ, насправді причина відсутності води в кранах помешкань – злочинна діяльність російської окупаційної адміністрації у роботі місцевих водоканалів.

“І жодні обіцянки вирішити кризу не підкріплені реальними справами. Більше того, кошти,які Кремль виділяє на відбудову знищеного ним Донбасу дерибаняться на рівні місцевих гауляйтері та колаборантів”, – додали у повідомленні.

Гуманітарну кризу на тимчасово окупованих територіях Донбасу спричинили дії окупантів, зокрема підірвавши дамби Каховської ГЕС.

У ЦНС нагадали, що вирішити ситуацію можна лише через повну деокупацію українських територій. І закликали передавати інформацію про позиції ворога, його особовий склад, переміщення техніки чи колаборантів через анонімний чат-бот.

Раніше повідомляли, що на тимчасово окупованих росіянами територіях України зросте вартість проїзду в громадському транспорті. Так загарбники намагаються “поліпшити якість перевезень”.

Окупанти хочуть завалити нас відходами, ще й нажитися на них

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 1 =

Back to top button