Події

⚡️ кремль активізував на ТОТ заходи «путінського побєдобєсія» На окупованих т…

⚡️ кремль активізував на ТОТ заходи «путінського побєдобєсія»

На окупованих територіях України відбувається велика кількість пропагандистських заходів, якими ворог намагається провести паралелі подій сьогодення з подіями часів Другої світової війни. 

Зокрема, «суд днр» визнав геноцидом злочини нацистів на території регіону у роки Другої світової. Також постійно організовуються тематичні акції із залученням громадськості, виходять фільми. росію тут представляють як спадкоємицю «великої перемоги» над нацизмом, а її агресію проти України зображають як продовження цієї боротьби.  

▫️ Таким чином ru-пропаганда прагне змінити історичну пам’ять та свідомість жителів ТОТ, втягуючи в єдиний російський соціокультурний простір. 

▫️ Маніпуляції на тему Другої світової війни кремль використовує для консолідації підтримки серед населення і створення образу «зовнішнього ворога».

❗️Експлуатуючи тему «героїчного минулого», окупаційна влада прагне відволікати населення від економічних і соціальних труднощів, а також від репресій, яких систематично зазнають незгодні з режимом жителі ТОТ. 

#ЦПД_пояснює

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four − 1 =

Back to top button