Україна

Сирський визначив ключові завдання ЗСУ на жовтень


Сирський визначив ключові завдання ЗСУ на жовтень

Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським визначено ключові завдання та пріоритети на наступний місяць.


У Збройних силах України підбили підсумки діяльності у вересні цього року, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський визначив ключові завдання і пріоритети на наступний місяць. Про це повідомила пресслужба Генштабу ЗСУ в неділю, 29 вересня.
 
“Захід під керівництвом головнокомандувача ЗС України провели з використанням закритої мережі відеоконференцзв’язку за участю командувачів видів, окремих родів, угруповань військ та начальників органів військового управління”, – йдеться в повідомленні.
 
Присутні розглянули низку актуальних питань, зокрема: мобілізаційні аспекти, посилення ефективності управління діями військ, підвищення якості підготовки воїнів, необхідність оперативного узагальнення та врахування бойового досвіду та нарощування результативності ураження противника.
 
Крім того, визначені посадові особи Генштабу доповіли аналіз виконання оперативних завдань за напрямами діяльності, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Головнокомандувачем ЗСУ визначено ключові завдання та пріоритети на наступний місяць.

Нагадаємо, раніше Сирський анонсував збільшення терміну базової підготовки армійців. У Генштабі опрацьовують можливість створення Школи інструкторів.

Сирський назвав нове співвідношення снарядів з РФ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 4 =

Back to top button