Україна

Через звинувачення в насильстві директора закладу відсторонили від роботи


Через звинувачення в насильстві директора закладу відсторонили від роботи

На місце виїхали правоохоронці та фахівці профільного департаменту Львівської ОДА, повідомив керивник області.

На Львівщині на час проведення перевірки відсторонили від роботи керівника навчально-реабілітаційного закладу, оскільки вихованці звинуватили директора в насильстві. Про це в суботу, 28 вересня, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Щодо заяви уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця про те, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за заявами вихованок навчально-реабілітаційного закладу у Львівській області через можливе насильство, яке скоював над ними директор. На місце виїхали правоохоронці та фахівці профільного департаменту Львівської ОДА. Львівська ОВА повністю сприяє розслідуванню. Тримаю ситуацію на особистому контролі. Буду інформувати про хід розслідування”, – йдеться у повідомленні керівника ОВА.

Нагадаємо, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за заявами вихованців навчально-реабілітаційного закладу у Львівській області про насильство, скоюване директором. Директор закладу здійснював дії сексуального характеру стосовно дівчат-вихованок, публічно принижував, а також погрожував побиттям і госпіталізацією до психлікарні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 − three =

Back to top button