Світ

Підозрюваний в імовірному замаху на Трампа підтримував Україну – ЗМІ

Підозрюваний в імовірному замаху на Трампа підтримував Україну - ЗМІ

Фото: Ryan Routh/Facebook

Райан Веслі Рут підтримував Україну з початку повномасштабного вторгнення РФ

Райан Веслі Рут у соціальній мережі Facebook закликав іноземців брати участь у війні на боці України.


Затриманий за підозрою в імовірній спробі замаху на кандидата у президенти США Дональда Трампа Райан Веслі Рут висловлював у соцмережах підтримку Україні після вторгнення Росії. Про це повідомляє CNN.
 
“Райан Веслі Рут, якого влада підозрює в тому, що він планував напасти на колишнього президента Дональда Трампа під час гри в гольф, висловлював рішучу підтримку Україні в десятках постів на день Х у 2022 році і заявив, що готовий померти в боротьбі, і що “нам потрібно спалити Кремль дотла”, – йдеться в матеріалі.

“Я готовий полетіти до Кракова та поїхати до кордону України, щоб бути добровольцем, воювати й померти… Чи можу я бути прикладом, ми повинні перемогти”, – писав Раут у 2022 році.

 

У Facebook чоловік закликав іноземців брати участь у війні на боці України. Він називав себе “неофіційним зв’язковим” влади України і заохочував солдатів з Афганістану воювати за ЗСУ.

“Воїни Афганістану – Україна певною мірою зацікавлена ​​в 3000 солдатів, тому мені потрібно, щоб кожен солдат, який має паспорт, надіслав мені копію свого паспорта для виряджання до України”, – зазначив Раут в одному з дописів.

Нагадаємо, 15 вересня на Трампа було здійснено чергову спробу замаху. Стрілянина сталася поблизу гольф-клубу. Секретна служба США оперативно затримала підозрюваного.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × three =

Back to top button