Україна

Росіяни збільшать транспортне навантаження на Кримський міст – ВМС


Росіяни збільшать транспортне навантаження на Кримський міст - ВМС

Нині у росіян не дуже великий вибір щодо логістики в окупований Крим. Пороми не працюють. Коли запрацюють – не зрозуміло.

Речник Військово-морських Сил Збройних Сил України капітан 3-го рангу Дмитро Плетенчук припускає, що Кримський міст ще більше руйнуватиметься через велику необхідність для російських військ збільшити логістичне навантаження саме на цей шляхопровід.Про це офіцер розповів в етері Еспресо у неділю, 15 вересня.

“Нині у росіян не дуже великий вибір щодо логістики в окупований Крим. Пороми не працюють. Коли запрацюють – не зрозуміло. Один пором стоїть на якорі, а інший – чекає в ремонті. Тому вибору в них багато немає”, – пояснив речник.

Він також додав, що наразі немає верифікованої інформації, що росіяни запустили залізницю тимчасово окупованими територіями до Криму. Саме тому на Кримський міст буде збільшуватись логістичне навантаження. Це процес, якого не уникнути.

Плетенчук нагадав, що Кримський міст потребує ремонту, тож через збільшення логістичного навантаження він ще більше почне руйнуватись.

Раніше ми повідомляли, що російські окупанти продовжують стягувати на Кримський міст ППО, навіть виставкових зразків,а також будують на переправі “загадкову споруду”.

Кримський міст руйнується: коли ЗСУ врешті його доб’ють

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + 9 =

Back to top button