Світ

У Франції знайшли понад 40 кг кокаїну у вантажі з бананами

У Франції знайшли понад 40 кг кокаїну у вантажі з бананами

Фото: pxhere.com

У бананах для французьких супермаркетів знайшли понад 40 кг кокаїну

Співробітники філій мережі Grand Frais на сході Франції виявили понад 40 кг наркотиків, захованих під палетами з бананами.

У бананах, які доставляли чотирьом французьким супермаркетам, знайшли десятки кілограмів кокаїну. Про це повідомляє The Guardian.

Зазначається, що співробітники філій мережі Grand Frais у регіоні Бургундія-Франш-Конте на сході Франції виявили понад 40 кг наркотиків, захованих під палетами з бананами.

Як наркотики, що походять з Колумбії, опинилися на палетах і для кого вони призначалися – розслідує поліція.

За словами прокурора міста Діжон у Бургундії Олів’є Каракоча, 10 кг кокаїну було знайдено у вантажі з фруктами, що надійшов до магазину Grand Frais у місті Бон. Від 10 до 12 кг було знайдено в аналогічних поставках для трьох інших магазинів.

Прессекретар Grand Frais заявив, що мережа супермаркетів тісно співпрацює із поліцією, аби гарантувати, що “співробітники і покупці будуть у безпеці”.

Нагадаємо, поліція Еквадору вилучила в порту Мачали майже 3,2 тонни кокаїну, захованого у ящиках з бананами, що мали прибути в порт Санкт-Петербурга.

Раніше у Греції конфіскували близько 46 кілограмів кокаїну, захованого в контейнері з бананами на борту судна, яке оглядали в порту міста Пірей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − two =

Back to top button