Цікаве

Працевлаштування ветеранів

Працевлаштування ветеранів

???? Боривітер запрошує ветеранів долучитись до інструкторського складу школи, щоб поширювати свій бойовий досвід серед інших військовослужбовців.

Ми розуміємо важливість застосування військового досвіду ветеранів, адже це допоможе посилити ефективність Сил оборони України та дасть можливість ветеранам продовжувати застосовувати набуті знання та навички. В рамках запуску ветеранської програми, Боривітер пропонує вакансію інструкторів MDMP з попереднім навчанням.

MDMP (Military Decision Making Process) – Військовий процес прийняття рішень. Це алгоритм роботи штабу для якісного аналізу завдання та розробки найефективнішого варіанту його виконання.

Посилання на вакансію залишаємо тут: https://bit.ly/3AYWvVT

Кандидати, які матимуть бажання отримати роботу, повинні відправити своє резюме на пошту recruitment@boryviter.org.ua, вказавши назву посади. Їх очікуватиме співбесіда та навчання від українських та іноземних інструкторів. Ми запропонуємо долучитись до команди Боривітру тим, хто відчує максимальну сумісність із цілями та можливостями нашої громадської організації.

Заявки приймаються до 27 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × three =

Back to top button