Події

За понад рік роботи флагманського проєкту МВС «Автошколи для осіб з інвалідн…

Forwarded From МВС України

За понад рік роботи флагманського проєкту МВС «Автошколи для осіб з інвалідністю» посвідчення водія отримали 104 українці, з них 36 — військові ????

????В Україні функціонує сім автошкіл для людей з інвалідністю, де можна пройти навчання та отримати посвідчення водія категорії B: у Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Кропивницькому, Кривому Розі та Кам’янці-Подільському. Також можливе навчання на категорію С1 у Дніпрі.

????Головним сервісним центром МВС всього видано 21 висновок про переобладнання авто, щоб ними могли керувати люди з інвалідністю.

Заступниця Міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко зазначила, що у найближчих планах — розширення мережі автошкіл та адаптація послуги для людей з порушеннями слуху. Також спільно з Мінсоцполітики працюємо над створенням механізму призначення і виплати грошової компенсації на переобладнання легкових автомобілів.

????Докладніше — за посиланням.

????Сайт флагманського проєкту МВС.

ℹ️Проєкт реалізовується в межах загальнодержавної ініціативи Першої леді України «Без бар’єрів». Презентували проєкт Олена Зеленська разом із заступницею Міністра внутрішніх справ Катериною Павліченко 6 липня 2023 року.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twenty − 17 =

Back to top button