Події

⚡️Навіщо лавров згадав про «права російськомовних українців» ◽️Пропаганда рф …

⚡️Навіщо лавров згадав про «права російськомовних українців»

◽️Пропаганда рф активно поширює заяву очільника російського мзс сергія лаврова про те, що росія нібито «ніколи не хотіла чужої землі», а напала на Україну, «щоб до людей, які є частиною “русского міра”, ставилися по-людськи». 

◽️Будь-які переговори про мир, сказав лавров, мають включати питання «прав російськомовного населення». Україна, за його словами, порушує міжнародне законодавство, бо «неонацисти в Києві не представляють нікого в Криму, новоросії та на Донбасі», через що територіальна цілісність України не може бути гарантована.

◽️лавров вкотре озвучив типовий пропагандистський наратив рф про «порушення прав російськомовного населення», яким кремль з 2014 р. виправдовує агресію проти України.

◽️Щодо заяви про нібито непредставленість інтересів окремих регіонів України у владі – це чергова російська дезінформація. Чинна українська влада була обрана на виборах, демократичність яких визнав увесь світ, зокрема і росія. 

❗️Подібними заявами в москві намагаються імітувати бажання миру. Насправді ж усе, чого прагнуть у кремлі – це продовжувати війну, від якої гине і потерпає те саме «російськомовне населення», яке буцімто захищають у кремлі.

#ЦПД_пояснює

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen − two =

Back to top button