Україна

На Київщині судитимуть чоловіка, який знущався над подружжям


На Київщині судитимуть чоловіка, який знущався над подружжям

Одним з епізодів насилля було те, що обвинувачений зачинив потерпілу в підвалі будинку, побив та вчинив відносно неї дії сексуального характеру.

До суду скеровано справу чоловіка, який упродовж більш ніж трьох років систематично вчиняв психологічне та фізичне насильство щодо подружжя на Київщині. Про це 10 вересня повідомила Київська обласна прокуратура.

Зазначається, одним з епізодів насилля було те, що обвинувачений позбавив волі потерпілу, закривши її в підвалі будинку, наніс множинні удари по голові та ногам потерпілої, а також вчинив відносно неї дії сексуального характеру.

Після того, як жінці вдалось покинути підвальне приміщення, за допомогою сторонніх людей вона викликала працівників поліції, що намагались затримати обвинуваченого.

Зловмисник також погрожував вбивством працівників поліції за допомогою осколкової ручної гранати Ф-1, яка перебувала в бойовому положенні. Під час цього малолітні діти обвинуваченого знаходились у будинку.

Як повідомляється, що до обвинуваченого застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, на Чернігівщині затримали підозрюваних у вбивстві подружжя та їх дитини.

Також повідомлялося, що у Хмельницькій області чоловік та жінка катували сусідку й намагалися вивезти в ліс, бо вважали її чаклункою.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen − 5 =

Back to top button