Події

Більшість чоловіків не звикли говорити про свої переживання та емоції. Про т…

Forwarded From МВС України

Більшість чоловіків не звикли говорити про свої переживання та емоції. Про те, що вони можуть відчувати тривожність, почуватися виснаженими або не мати сил ????

Однак бути вразливими — це нормально. Особливо в умовах повномасштабної війни, коли ледь не щодня люди стикаються з численними викликами. Втрата близьких, розлука з родинами, постійний стрес стали нашою буденністю, що має неабиякий вплив на ментальне здоров’я.

Кампанія «Будь другом. Собі теж» покликана змінити ставлення чоловіків до власного ментального здоровʼя. І через призму чоловічої дружби приходити до дружби із самим собою.

Спитайте себе: чи засудили б ви друга, якщо б у важку мить він звернувся по допомогу? Чи відвернулися б від нього, якщо він у відчаї? Чи навпаки — підтримали б? Якщо ми готові допомагати друзям у важкій ситуації, чому ж не допомагаємо собі? Можливо, варто стати другом і для себе?

Будь другом. Собі теж.

????Заходьте на сайт Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою першої леді Олени Зеленської «Ти як?», щоб дізнатися більше про те, куди можна звернутися по допомогу та як полегшити свій стан самостійно.

ℹ️Тематична хвиля «Будь другом. Собі теж» є частиною комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я — ініціативи першої леді Олени Зеленської. Тематична хвиля впроваджується в партнерстві з Координаційним центром з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України та Міністерством внутрішніх справ України за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 5 =

Back to top button