Україна

Протезний завод у Полтаві продали за 50 млн грн


Протезний завод у Полтаві продали за 50 млн грн

Переможцем торгів стало ТОВ Ортопед. Виробничі потужності підприємства складають 2400м². Штат співробітників складає 130 осіб.

Фонд державного майна України продав єдиний майновий комплекс Полтавського експериментального протезно-ортопедичного підприємства за 50 млн грн. Про це повідомляється на сайті Прозорро.Продажі.

Зазначається, що переможцем торгів стало ТОВ Ортопед, власником якого є Юрій Бондаренко.

Єдиний майновий комплекс Полтавського експериментального протезно-ортопедичного підприємства було виставлено на приватизацію зі стартовою ціною 18,4 млн грн. Виробництво знаходиться у Полтаві, Сумах та Кропивницькому.

Як повідомляється на офіційному сайті ТОВ Ортопед, підприємство створене в 2020 році. Спеціалізується на виробництві допоміжних засобів реабілітації для осіб з інвалідністю, виготовленні медичного та реабілітаційного обладнання, тренажерів, спортивних майданчиків для закладів охорони здоров’я, реабілітаційних центрів та інших установ, а також безкоштовно, за державною програмою, забезпечує учасників бойових дій, осіб з інвалідністю протезами верхніх та нижніх кінцівок, ортезами верхніх та нижніх кінцівок, ортопедичним взуттям, допоміжними засобами реабілітації для дітей з інвалідністю, інвалідними візками. 

Виробничі потужності підприємства складають 2400м². Штат співробітників складає 130 осіб, які виготовляють на місяць до 1000 пар ортопедичного взуття, 120 одиниць протезів верхніх та нижніх кінцівок, щонайменше 10% з яких військовослужбовці, 150 ортезів верхніх та нижніх кінцівок, 450 допоміжних засобів реабілітації.

Нагадаємо, торік Фонд державного майна успішно провів приватизаційний онлайн-аукціон з продажу Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства.

Старт великої приватизації в Україні: названо п’ять об’єктів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 − three =

Back to top button