Світ

Кремль відреагував на масовану атаку дронів

Кремль відреагував на масовану атаку дронів

Атаки на Московську область потроху стають звичним явищем

Росія повинна продовжувати війну проти України, “щоб убезпечити себе від таких проявів”, вважає Дмитро Пєсков.

Російська влада звинувачує Україну в організації масованих атак безпілотників на міста РФ. У цьому начебто “суть нинішньої української влади”. Таку заяву зробив речник Кремля Дмитро Пєсков на брифінгу у вівторок, 10 вересня.

“Ніяк не можна асоціювати нічні удари по житлових кварталах, київський режим продовжує демонструвати свою сутність. Це вороги”, – сказав він.

На думку Пєскова, саме тому Росія повинна продовжувати війну проти України, “щоб убезпечити себе від таких проявів”. При цьому він забув сказати, що до 24 лютого 2022 року жодних атак дронів на міста Росії не було.

Також він заперечив наявність чітких домовленостей з Україною щодо обмежень ударів по об’єктах енергетики перед вторгненням ЗСУ до Курської області.

“Жодних чітких домовленостей не було – це перше. Зараз важко уявити собі можливе досягнення якихось домовленостей на тлі ситуації в Курській області”, – сказав Пєсков.

Раніше у вівторок в Росії поскаржилися на масовану атаку безпілотників. А російське міноборони заявило, що начебто було збито 144 “українських дрони” в дев’яти регіонах, із них 20 – у Московській області. Загинула одна жінка, є поранені.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × three =

Back to top button