Україна

У нацпарку на Донеччині ліквідували лісову пожежу, що вирувала 8 днів


У нацпарку на Донеччині ліквідували лісову пожежу, що вирувала 8 днів

До ліквідації пожежі залучалися підрозділи ДСНС з Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Полтавської, Черкаської та Харківської областей

На Донеччині ліквідували масштабну лісову пожежу на території нацпарку Святі гори, що вирувала протягом 8 днів. Площа загорання становила 6000 га. Про це 9 вересня повідомляє ДСНС.

Зазначається, що загалом вогонь пройшов 60 кв.км. лісу на території лісництва, знищив 43 житлових будинки, три господарчих споруди та вісім автівок у Краматорському районі. Із небезпечної зони евакуювали трьох людей. Вдалося запобігти розповсюдженню пожежі на населені пункти, що межують з лісом.

До ліквідації пожежі залучалися підрозділи ДСНС з Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Полтавської, Черкаської та Харківської областей.

Пожежу вдалося ліквідувати.  Фото: ДСНС

Нагадаємо, у Студенку Ізюмського району внаслідок масштабної пожежі, що перекинулася з лісу на село, повністю знищені чи пошкоджені 308 будинків.

Також повідомлялося, що у Луганській області поблизу тимчасово захопленого Сєверодонецька через російські обстріли спалахнув ліс, згоріло понад 80 домоволодінь.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × two =

Back to top button