Україна

Сирський назвав нове співвідношення снарядів з РФ


Сирський назвав нове співвідношення снарядів з РФ

Рік тому росіяни використовували в шість – десять разів більше боєприпасів, ніж українці. Зараз розрив скоротився до 1:2.

Україна скоротила розрив у співвідношенні боєприпасів із Росією, який наразі є майже один до двох. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський в інтерв’ю CNN, яке було опубліковане у неділю, 8 вересня.

“Пропорція фактично один до двох, один до двох з половиною. Рік тому ця цифра була один до десяти, один до шести. Цю різницю ми компенсуємо безпілотними системами”, – сказав Сирський.

Головком додав, що Україна постійно працює над тим, щоб удосконалювати дрони, підвищити їхню ефективність, покращити системи управління та методи застосування. Шляхом технічної переваги Сили оборони намагаються компенсувати чисельну перевагу росіян.

При цьому, за його словами, у РФ зберігається перевага в авіації, ракетах, артилерії, боєприпасах, танках, БМП та живій силі.

“Ми не можемо воювати так, як вони, тому ми повинні використовувати, перш за все, максимально ефективний підхід, використовувати свої сили та засоби з максимальним використанням особливостей місцевості, інженерних споруд. А також використовувати технічну перевагу. Насамперед шляхом акценту на високотехнологічній зброї”, – сказав головком, нагадавши про створення Сил безпілотних систем.

Також, підкреслив він, Україна використовує “маневри силою, резервами та вогнем”.

Як повідомлялося, у Воронезькій області (РФ) у ніч проти суботи внаслідок атаки безпілотників сталася пожежа і детонаціяна складі боєприпасів. 

Стало відомо, скільки снарядів ЄС передав Україні

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 3 =

Back to top button