Україна

“Азовці” деблокували українських військових з оточення в Нью-Йорку


 Азовці деблокували українських військових з оточення в Нью-Йорку

Бійці бригади також повернули під свій контроль частину населеного пункту, проте ситуацію там залишається напруженою.

Військові 12-ї бригади спеціального призначення Азов повернули під свій контроль частину Нью-Йорка, а також деблокувати з оточення українських військових. Про це повідомляє канал бригади в Telegram.

Азов залучено до оборонних і наступальних дій у Нью-Йорку та його околицях з метою покращення тактичного положення на Торецькому напрямку.

“На момент залучення бригади до бойових дій на напрямку, ситуація на лінії бойового зіткнення була катастрофічною. Але завдяки високому бойовому духу, мужності та професіоналізму бійців бригади, Азову вдалось стабілізувати ситуацію, повернути під контроль частину Нью-Йорку і деблокувати Сили оборони, які знаходились у ворожому оточенні”, – мовиться в повідомленні

Проте ситуація все ще залишається напруженою. За добу росіяни проводять до 15 штурмів у зоні відповідальності бригади. Але бійці тримають оборону та успішно контратакують, зазначають в Азові.

“Ворог неодноразово заявляв, що повністю окупував Нью-Йорк. Проте це чергова маніпуляція окупантів. Сили оборони контролюють частину населеного пункту та роблять все можливе для звільнення українських територій”, – підкреслили представники бригади.

Нагадаємо, газета The Wasington Post з посиланням на Держдеп повідомила, що США зняли заборону на постачання зброї бригаді Азов.

Азов підтвердив зняття заборони США щодо зброї

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − 9 =

Back to top button